Allmänt

Thursday.

Tagen på väg hem från Roben. Älskar solnedgångar. 

Torsdag idag. Trött som bara den, kanske inte borde skriva detta men kändes som om jag sov under hela dagen på jobbet. Okej, man kan inte sova på jobbet men jag var kanske inte direkt 100% fokus. Men det är okej, ibland blir det så. Ändå gick jag och la mig tidigt igår. Nåväl.

Åkte hem till underbara Roben efter jobbet. Okej, jag glömde klippsakerna hemma så svängde förbi hem innan men sen for jag till henne. MYS! Blev sushi till middag och sen klippning på det. Fina Roben ville vara fin tills hon åker tillbaka till Oz. Åh är avis att hon åker så tidigt. Men jag glädjer mig i att jag faktiskt ska åka om 27 dagar. CRAZY! Kan komma på mig själv att jag tänker på om jag faktisk skulle åka, vad jag skulle göra och sen bara… Men va F*N jag ska ju åka!! Och snart, inte om ett halvår eller så utan inom en månad. GOSH! 

Jag och Roben snackade om vad vi skulle göra. Nu vill jag ju vara längre i Oz. Så jag har tid att lära känna folk. Spendera mer tid i Melbourne. Jag har ju i och för sig hela tiden oplanerad där nere. Känner att jag går på känsla. Jag har i alla fall kommit fram till att min födelsedag blir nog i Melbourne förmodligen. Men vi får se, vi får se!

Åh, blir så lycklig när jag tänker på det. Jag ska faktiskt dit! Folk måste undra varför jag går med ett flin på läpparna hela tiden. HAHA! Kan till och med skratta åt mig själv när jag går på stan och kommer på att jag ska åka. Härligt är det!

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s