Allmänt, Australia

Nu har vi bokat!

Nu drar vi till Melbourne den 17 juli och stannar fyra nätter. Ska bli sjukt kul! Önskar dock att lilla Roben hade varit där… Men nu är det som det är. Jag längtar efter lite bra shopping på Chapel street och lite kultur. Hehe! Nej men vi ska dra ut på fredagkvällen och fira lilla mig! Det blir kul! Måste kontakta Ben också. Anna är super duper glad att vi nu har bokat, äntligen ska hon få se en annan del av Australien. Som hon har tjatat om att boka en resa.

Vi har kollat hela förmiddagen. Vi ville ju till solen och värmen men det var alldeles för dyrt. Resan hit blev hyfsat billigt och dessutom ska vi bo på ett hostel vilket är billigast. Det blir förhoppningsvis mer shopping! 

LÄNGTAR!! Nu måste jag verkligen hålla i pengarna här.

Annonser
Standard

One thought on “Nu har vi bokat!

  1. mormor skriver:

    vad trevligt det låter. Kommer du ihåg Isabell Min systersondotter lika men din syssling i Södertälje. Hon håller till i Melbourne. Tyvärr är hon på väg hem till Sverige för atthälsa på.Du får gå ut på gatan men din sax och tjäna lite mer pengar hihi.Istället för att sjunga. Låter som du har det bra i alla fall. Var rädd om dig hälsa Anna tusen kramar.(hoppas denna kommentar kom på rätt ställe)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s