Allmänt, Australia

Melbourne, the city of shopping.

Våran lilla trip till Melbourne var otroligt lyckad måste jag säga! Fy satan vad vi shoppade. Både Anna och jag gjorde en massa fynd, vi båda älskar rea. Men vi är trötta på shopping nu. Vi vart trötta på shopping redan första dagen. Haha! Men det är typ det ända man gör på dagen och på kvällarna går man ut. Eller Rosanna och Anki, va borde vi ha gjort?

Jag drog med Anna till alla olika ställen. Vi hade otroligt tur med vädret, riktigt vårväder. Duggregn en dag av fyra, inget vi märkte. Slänger upp lite bilder från city. Vi bodde utanför på ett hostel i St Kilda. Grymt var det! Vi valde ett sex bäddsrum med heating, egen toa och dusch. Vet ni vad? Vi bodde själva där hela tiden. LYX! Anna fick ta del av vad hostellivet är. Men lite då vi bodde som riktiga drottningar. Haha!

Massa museum finns där, dock inget som varken jag eller Anna kände oss intresserade av.

Vi drog till det gigantiska shoppingcetrumet Chadstone. Thank god for free shuttles. 

Cool konst. Loved it! Gick förbi get i ett litet shoppingcetrum bredvis the Crown.

Yarra river.

En liten mysig gränd i CBD. Fanns några sådanna här gränder. Kändes som om man var någonstanns i Europa. 

Yummie cappuccino. En energikick mitt i shoppingen. 

Vaknade upp till denna sköning varje dag. Tydligen hade vi fått Madonna rummet. intill denna megabild stod det ett citat från henne. 

”No matter who you are, no matter what you’ve done, no matter where you’ve come from, you can always change, become a better version of yourself. Only when I’m dancing I feel this free!” – Madonna

Sista dagen spenderade vi i Docklands. Det skulle ju inte sitta helt fel med att bo i en av dessa lägenheter. Med utsikt över hamnen. Just saying!

Standard

Lämna en kommentar