Allmänt, Första trimestern

Älskling.. Det syns redan två streck!!!

Var ska jag börja någonstans?

Jag är överlycklig. ÖVERLYCKLIG och förvånad. Minst sagt. Hur gick detta till? Detta besked kom som en överraskning. Vi är gravida igen. Oh my f*cking god!! Svordomar hör inte hit. FAN.

Tredje gången gillt ekar i huvudet om och om igen. För detta är nämligen vår tredje graviditet. Det började  i sommaren -13, vi blev gravida på första försöket men det slutade i ett utomkvedshavandeskap. En sommar sent att glömma med smärtminne från helvetet. Efter 3 månaders väntan (pga. cellgift och återhämtning) vart vi gravida igen.

Lyckan var total, speciellt när vi fick se vårt lilla lejon på ultraljudsskärmen. Nu var det äntligen vår tur! Vi följde utvecklingen hos vårt lilla lejon redan från vecka 6. Från en liten ärta till att man kunde se hjärtat slå och sedan växte det snabbt som bara den. Men lyckan varade inte länge. Blodet kom och skapade problem som i sin tur slutade i ett MA i v. 10.

Och nu är vi här igen. Men denna gång kommer bli något nytt! Följ med oss på vår resa genom lycka, kärlek, holistiskt tänk, rädsla, hormoner, oro, yoga, tankar, längtan, ekotänk, affirmationer och mycket mycket mer!

 

Annonser
Standard

One thought on “Älskling.. Det syns redan två streck!!!

  1. Pingback: Den morgonen | HELHET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s