Allmänt, Första trimestern, Holistiskt, Tips och trix

Ny tidning, nära barn

20140403-072455.jpg

Vi börjar smått eller stort välj själva. Vi har hittat en fantastisk tidning som heter NÄRA BARN som kom ut för för några veckor sen. Jag kunde inte låta bli att införskaffa denna fina som finns i utvalda tidningsbutiker. Såhär beskriver dom på deras hemsida:

NÄRA BARN är en ny föräldratidning med fokus på det närvarande och lyhörda föräldraskapet. I nyfikna reportage och intervjuer skriver vi om barn och föräldraskap, hälsa, kultur, miljö och världen.

I första numret av Nära barn får ni läsa om nära föräldrar och träffa familjer som väljer att snirkla sig fram på sin egen väg i livet. Ni kommer att få läsa en lång intervju med väldigt aktuella Petra Krantz Lindgren, reportage om att leva nära, om att gå sin egen väg, och om samisk barnuppfostran. Vi har också en praktisk guide till tygblöjor, en text om den första tidens amning, om lek och teater och ett spännande matreportage från ett kristet kollektiv som
dumpstrar.

Kanske lite tidigt med en föräldratidning såhär i vecka 10 men man kan aldrig börja för tidigt! Sakerna jag fastnande mest för förutom hela designen, och bilderna osv. var reportaget om första tidens amning, guide till tygblöjor, sidan som handlar örter, oljor, tinkturer och salvor (OMG! bästa sidan av alla då jag själv är utbildad inom detta), tips på böcker för vuxna, giftfri vardag och reportaget Vår egen väg som handlade om en familj som väver samman drömjobb, nära familjeliv och yogaresor till Indien. Svårt att välja ut favoriterna märker jag nu. En grym tidning i alla fall som vi kommer fortsätta att inhandla för att lära oss mer om ett lyhört föräldraskap.

Tidningen kommer ut fyra gånger per år och går att prenumerera både inrikes och utrikes. Spana in hemsidan för mer information.

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s