Allmänt, Kost & Näring, Recept, Tredje trimestern

Morotssoppa, familjemys och kontrakt skrivet

20140923-211918-76758663.jpg Ikväll bjöd vi över min lillebror på middag. Vi passar på medan vi lånar mormors lägenhet på Söder. Jag hittade ett sopprecept på en blogg som jag verkligen kände skulle passa en höstdag som denna. Vem vill inte äta en god morotssoppa med ingefära och curry? Se bara på bilden från hennes blogg. Klicka på bilden nedan för att komma till bloggen och receptet.

20140923-212013-76813830.jpg Sjukt god och väldigt mättande! Detta recept kommer absolut att ta plats i receptboken. Älskar att lass mat under hösten. Tänk er en masa goda grytor, soppor och annat mustigt gott. Mums! Det är verkligen på tiden att vi flyttar till ett hem som har kök. Tänk allt gott som ska lagas där. Mat med näring så att tröttheten (som ska komma på posten med en nyfödd) endast består av sömnbrist och inte näringsbrist.

Vi har också äntligen skrivit på papper för flytten som går av stapeln den 1 november. Fem dagar innan beräknad födsel för Skorpan. Lite i sista sekund men det har gett oss en bra lägenhet. Större, balkong, skog, badkar och mycket mer. Bye bye 23kvm och hej 57kvm. Rena slottet om vi får säga så. Kommer dock sakna lilla ettan. Många fina minnen, mycket kärlek och harmoni där. Men ett nytt kapitel i livet kräver sina små ändringar. Längtar efter att göra den nya lägenheten till vårt hem tillsammans med Kalle. Skapa harmoni, fylla på med kärlek och förbereda för lilla Skorpan. Nya minnen ska allt skapas!

20140923-212401-77041767.jpg Och såhär ser jag ut just nu. Mysbyxor på, middagsmätt och sötsugen. Kalle tog upp mobilen för att plåta den väldigt fina och ”stora” magen. Nu är jag verkligen gravid på alla sätt.

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s