Allmänt, Tredje trimestern

Vi och våra gravida kroppar

Idag blev det gravidhäng med fina Ida. Kan inte förstå att hon redan är inne i vecka 37!! Helt galet. När denna vecka är slut så är det helt normalt om hon skulle föda. Alltså då är lille E färdigbakad så att säga. HERREGUD!

Vi möttes upp i Ringen och spanade in amningskläder både på H&M och Lindex. Jag hittade ett två-pack med sömlösa amningsbhar, en svart och en vit för 299:-. Lite skillnad prismässigt när det gäller Boob. Dock fanns dom inte i min storlek i den butiken. Men jag funderar på at beställa hem från nätet. Men nog smartast att prova storleken i butik först.

Efter lite stros på söder gick vi hem till momos lägenhet för att fika. Vi köpte med oss underbart gott fikabröd från bästa Petrus vid Mariatorgets T-bane station. Inget slår dom!!

20140924-164843-60523289.jpg

Hur gott ser inte detta ut?

Timmarna bara flög iväg och helt plötsligt så var klockan typ 16… Ni kanske kan förstå vad samtalsämnena var under dagen? Graviditeten, förlossning, tiden efter, att bli mamma, bebiskläder, termometrar, böcker, flytt osv. Så mycket att prata om. Något annat som är lite komiskt är att våra små knoddar ligger likadant i magen och sparkar på ungefär samma ställen. Skönt att känna igen sig.

Ida hade tydligen drömt att jag födde i natt. Då i nuvarande tid så att det skulle varit en liten prematurbebis jag födde fram. Galet det där med drömmar under graviditen. Dessutom tror Ida att det möjligtvis är en liten tös i min mage. Ska bli galet kul i alla fall när vi kommer hänga som mammor med våra bebisar.

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s