0-3 månader, Allmänt, Elis, Fjärde trimestern, Kärlek

The cool kids on the block

IMG_8466.JPG

Elis, Edvin och Lily.

Idag tog jag och lilleman tuben hem till Ida för bebishäng. för första gången sågs vi tre som mammor med våra små skatter. Julia som har lilla Lily (13 veckor), Ida som har lilla Edvin (8 veckor) och så jag och Elis (4 veckor). Tiden gå ju väldigt fort när man har roligt men ännu fortare när man har småbarn. Vi han med en
minipromenad i det då sliskiga snöregnet. Sen lunchade vi hemma hos Ida. Turen var att Lily sov så det blev någon lunch tack vare Julia. Hehe! Inte lätt att rodda. Vi han ta en bild lite snabbt på våra skatter tillsammans innan Juli och Lily for hem. Hur söta får dom vara??!

IMG_8495.JPG

Jag och Elis hängde kvar tills halv nio ungefär. Supermys!! Vi fyra mötte upp Kalle för en mysig promenad (vi var ju tvinga att njuta av den vackra krispiga snön) genom kyrkogården efter timmar av snack. Stackarn var frusen efter heldag på jobb och ett annorlunda julbord. Så skönt att landa hemma nu tillsammans. Vi har tänt ljus och nu dags för lite ansiktsmask då huden strejkar på oss alla i dessa kalla vinterväder. Förresten, hur mysigt är det inte att vintern nu är här??

PS. Ser ni min nya ring på barnvagnsbilden? Min förlossningsgåva från Kalle. Helt kär i denna silverring med en blodröd granat.

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s