Allmänt, Tarot

She did it again!

Nu har vi fått reda på våra två utvecklingskort från Spell Mink. Älskar när hon delar med sig och ger av sin tid till oss läsare. Så vad har vi för utmaningar i år? 

Emelie

Dina kort är Rättvisan och Översteprästinnan. Rättvisan vill ge dig modet att ta ansvar för dina handlingar och verktygen att motverka orättvisor i vardagen. Lär dig att väga dina beslut så att du kan backa upp dem och stå för dem. Kämpa för det som är rätt.

Översteprästinnan handlar om ditt undermedvetna och sådant som behöver komma till ytan. Lyssna till dig själv. Meditera. Skriv ned dina drömmar. Lär känna ditt inre ännu bättre och lita till din intuition. Det kan vara positivt för dig att utveckla dina andliga sidor. Magi tex. Gudinnorna och den feminina kraften finns där för dig!

Kalle

Dina kort är Hierofanten och Magikern. Hierofanten visar att du skulle växa av att utveckla din spiritualitet och din tro eller att lära dig något nytt. Utforska vad du tror på och det som är större än oss själva. En mentor kan vara bra! Även familj och traditioner kan vara viktigt.

Magikern handlar om de mer praktiska sakerna i livet och berättar att du behöver använda din vilja. Du har allt du behöver för att lyckas med vad du än vill. Sätt upp mål och agera efter dem.

Ser otroligt intressant ut för oss båda! Magi i vardagen skall det i alla fall jobbas på här. Hihi! By the way så är jag nu med och tävlar om ett presentkort på 100 dollar hos The Wild Unknown. Dem har gjort den fantastiska tarotleken nedan som även Spell Mink använder sig utav. Hoppas på att vinna stort. Håll tummarna för mig idag då vinnarna koras.

8a348992efb9edc7f2c3f1897018be25Bild lånad av Spell Mink

 

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s