4-6 månader, Allmänt, Elis

Salt och gott, eller?

2015412242266151114001_sbig

Nämen se vad lilleman nu kan!

En en bra tid tillbaka så har han bemästrat denna konst, suga på tårna. Helt plötsligt så tog han foten och stoppa den i mun. Så sött. Ja, allt han gör är sött och jag hoppas det förblir så flera år till.

Han kan ju flera cirkuskonster vår son. Rullar glatt från mage till rygg och tvärtom. Ibland får han upp farten och rullar några vändor. Och ålar.. Ja han kan redan åla. Han tar sig fram men mest när han är frustrerad. Men häromdagen när vi var hemma och busade med Edvin och Ida så krockade Elis med Edvin så dom fick sig en varsin kyss. Stackars Edvin blev lite röd i pannan. Ooops..!Men dessa konster fungerar nästan bara när han är halvt naken. Kläder är han inte vän med ännu i dessa cirkuskonster.

Han börjar bli sämre och slemmigare i systemet. Han hade en gråtfest här på kvällen fram tills han somnade vid bröstet klockan nio. Helt utmattad. Han vaknar och piper till ibland pga slemmet. Har preppat med NäsFridan och små sprutor så jag kan spruta in bröstmjölk innan jag ammar inatt. Håll tummarna att det inte blir för jobbigt för honom…

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s