4-6 månader, Allmänt, Elis

Påsk, namngivning och andra planer..

201545156492331114001_sbig

Äntligen sover han lite mer idag på dagen.

 

Vi befinner oss kvar hos Kalles mamma. Vi for hit igår på påskmiddagen efter att vi varit på påsklunch hos två gamla kollegor till oss som fått sitt andra barn för tre veckor sen. Så mysigt att gosa lite nyfödd-bebis. 

Men åter till idag och lilleman som sover sött i sin farmors säng så här mitt på dagen. Ja, han har nu sovit över en timma. Ja ni läste rätt. En timma. Så skönt att han äntligen fann lite ro och kom ner i djupsömn. Han behöver det verkligen. 

För oss vuxna så går det dock ingen nöd. Vi har fullt upp med att planera Elis namngivningsceremoni som ska ske i mitten på maj.Närmare bestämt på hans 6-månaders dag den 16 maj. Vi har kommit fram till vem som ska hålla i ceremonin och nu hoppas vi på att den kvinnan vill göra detta för oss. Vi vill verkligen göra detta till en egen och speciell högtid med hedniska influenser. 

Det snurrar runt en massa i mitt huvud. Dekorationer, bakverk, inbjudan, upplägg osv. Men jag tror det kommer bli bra till slut. Vi hoppas!!

Sen är det en massa andra saker som ska planeras. Föräldraledighet, Kalles 40-års present, semester, boende, mitt jobb m.m. Ja det är lite att stå i kan man säga.

När det gäller föräldraledigheten så vill vi få det att räcka tills augusti 2016 då han har hunnit bli 20 månader. Men frågan är hur vi ska göra det. Någon som är bra på att planera föräldraledighet? Tipsa mig gärna.

 

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s