4-6 månader, Allmänt, Elis

Besök från ön

2015420201128791114001_sbig

1. Elis och farfar // 2. Tre generationer Rudstedts
3. Busar med pappa // 4. Kvällspromenad

 

Idag har vi haft finbesök från Gotland, Elis farfar. Vi slöt upp på söder och promenerade i det lite tveksamma vädret. Blev dock en härlig promenad till slut då solen sken upp.

Så skönt med sittdelen när man är ute och käkar. Man vänder på sittdelen och kör upp mot bordet och vips så har man en barnstol. Så där satt Elis och snaska morot som vi hade med oss medan vi avnjöt en supergod laxlunch.

Vi han dessutom med ett BVC-besök. Elis har ju varit risig i kistan några dagar och befarar mjölkintolerans. Anna vår BVC-sköterska sa att jag skulle sluta med osten och så ska jag höra av mig om det inte blivit bättre på fredag. Vi ska även ta upp det med barnläkaren på 6-månaderskollen den 7 maj.

Elis väger numera 7850g och är ca. 70cm lång. Växer så det knakar trots diarré och mycket mer fysisk aktivitet. Min lilla skatt!Dock hade hon lite svårt att känna fontanellen. Men till slut kunde hon men barnläkaren ska ta en närmre titt så det inte växer igen för fort. Men det finns nog ingen risk och hans huvudomfång växer precis som det ska. Men såklart blir jag lite orolig ändå. Vad innebär att det inte är lätt att känna fontanellen? Va händer om det växer igen för fort? Tusen frågor men hon kunde lugna oss att skulle det vara så vilket det troligtvis inte är så gör man bara en operation. Hon ville bara att läkaren skulle dubbelkolla. Usch, vill inte ens tänka tanken på operation. Nåväl. Farfar tyckte det var kul att vara med på besöket och Elis fortsatte att vara på strålande humör efter det!

En härlig vårdag med riktig vårvärme.

 

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s