4-6 månader, Allmänt, Elis

Semestern är äntligen här 

 

Har så svårt att förstå att från och med nu så kommer vi vara hemma tillsammans alla tre i ca. 2,5 månad. Hur galet underbart kommer inte det vara?! Semester i all ära, here we come. Okej, vi lämnar inte staden fören på söndag. Då vankas Gotland och då jäklar får det banne mig vara sommarväder.

Vi kom iväg idag till kyrkan och skolavslutning på pappa kalles jobb. Elis var inte alls påverkad av snorigheterna. Skönt! Blev lite orolig att han skulle var hängig och sjuk. Men han vaknade pigg och glad och det höll i sig. Så kul att hälsa på klassen jag jobbat med tidigare (som också Kalle jobbat med nu). Samt hälsa på alla gamla kollegor och visa upp lilleman.

Vi skippade dock evenemanget och gick hem till gammelmormor för att sova middag. Två timmar sov han i sträck. Vaknade lagom tills morbror Victor kom dit och hämtade oss. Vi styrde god middag hemma hos oss och Elis var på strålande humör. Skrattade en massa med Victor. Så fint att se deras band. Victor kunde nästan göra vad som helst och Elis skrattade. Haha!

Vår härliga semestermiddag. Salmalax, sallad med quinoa och edamamebönor samt god kall lime/ingefära-sås. 

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s