7-9 månader, Allmänt, Elis

BVC och utebliven vaccination

 Mina fina killar ute på egna strapatser igår.

Igår blev det ett besök hos kära BVC-Anna på Allvis. Planen var att vaccinera lilleman för första gången samt att väga och mäta honom. Men i och med att Elis nu dragit på sig en liten hosta som dyker upp nattetid så väntar vi i samrådan med Anna tills den är över innan han får vaccinet. Han måste ju vara på tip top.

Så hur har lilleman vuxit sedan han har börjat äta mer fast föda? Hur stor är han nu sen sist? Nu när han är sju månader?

Jo, han väger numera 9 490g och är hela 74 cm lång. Han har alltså växt 3 cm och gått upp 630g på 29 dagar. Bra där! Tyckte mig känna att han gått upp en del och ökat på längden. Trodde mest att jag hade blivit klenare.

Vi gick igenom lite motoriska kunskaper som vår son sitter inne på för att värma upp inför 8-månaders kontrollen. Fick lite frågor och information kring säkerhet i hemmet osv.

Efter det blev det fika hos min mormor följt av att lilla familjen delade upp sig. Far och som drog iväg på stan för att träffa pappans kompisar och en lite bebis. Jag blev uppringd av Ida som bjöd in till häng med henne och Frida. Helt bebisfria. När hände det att vi tre sågs solo senast?! Slutet av 2013? Konstigt att vara solo men underbart ändå.

Annonser
Standard

One thought on “BVC och utebliven vaccination

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s