7-9 månader, Allmänt, Elis

Ett stenkast ifrån varandra

Det är bra att bo nära varandra så man kan få till en ”snabb” gungträff. Nu när vi bor hos Kalles mamma bor vi ju ett stenkast ifrån Ida och Edvin. Nu är dom äntligen hemma från sin båtsemester så vi kunde träffa dom. Som vi längtat!! 

Kommer dock sakna att hänga med dom i timmar som förut då Ida börjar jobba på måndag. Turen är att Ida bara ska jobba i någr veckor för att sen vara hemma ett tag till. 
 These two handsome dudes are going to steal a lot of people’s hearts (vilket dom redan har..)!!

 
Fort ska det gå när man gungar. 

Elis var allt lite för vild för att gunga idag. Han har nu lärt sig hur man tar sig ur matstolen hemma (läskigt..). Och hans nyfunna kunskaper testades på gungan. 

Det var lite ombytta roller denna träff då det var fullt ös på Elis som i vanliga fall brukar vara den ”lugna”. Elis var supertaggad på att leka med Edvin och lyckades till och med sno sig en rejäl puss. Elis ville gärna klättra på Edvin, peta på Edvin och helst av allt dela allt med Edvin. Så fint att se hur han tar kontakt och verkligen vill vara med. Vinkar och pratar. Min lilla sociala skatt. Precis som sin far, älskar människor!

Annonser
Standard

4 thoughts on “Ett stenkast ifrån varandra

  1. nu när jag ser min lille pojk på kort så förstår jag att folk tror att han är 2 år! haha 😀 sötaste killarna i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s