7-9 månader, Allmänt, Elis

Nattugglan 

 
Den här lilla sötnöten bestämde sig för att passa på att vara vaken en timma eller två denna natt. Ja, kvart i två bestämde han att köra upp oss föräldrar. Han superduperglad och vi superdupertrötta och irriterade på varandra. Hur fasiken klarar folk av vara trevliga mot varandra när man har sömnbrist? Sisådär i flera månader? En natt som denna och vi visar våra sämsta sidor för varandra, där och då. Nåväl, vad är det man säger? Det som sägs och görs på natten är glömt på morgonen?

Han gick att söva om efter att ha gått på pottan samt en massa lek och bus. Och Elis och jag gick upp 8.30 idag. Busfröet är lika glad som vanligt, fullt ös medvetslös såhär på morgonkvisten. 

Han fick njuta av lite bovetegröt med kanel, 1/4 riskaka med tahini på och en halv kiwi. Han äter typ allt (vi utesluter mjölkprotein och animaliskt protein bortsett från ägg) vilket jag uppskattar. Det gör det hela mycket lättare när jag lagar mat till honom. Allt jag lagar äter han med glädje! Som igår till middag fick han hummus (barnvänlig) och en linsgryta. Det njöt han verkligen av.

Annonser
Standard

3 thoughts on “Nattugglan 

  1. Pingback: En eftermiddag vid Myrsjön | HELHET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s