Allmänt, Vårt nya hem

Flyttuppdatering

Idag efter mycket om och men så kom det en kille till lägenheten för att kolla om det var mögel eller ej. Han konstaterade att det inte var mögel i hallen. Förmodligen något med ytan på betongen som trängde fram. Han gjorde dock en spray med mögelmedel för att se om skulle reagera (då är det mögel) och lite för säkerhets skull. Men ingen reaktion..! Detta betyder att vi kan nu sakta men säkert börja fixa med sådant som inte hyresvärden ska fixa. Typ till exempel måla insidan av alla skåp i köket vitt. Vitt och fräscht.

Sen kan vi ju hoppas att det går fort för hantverkarna att fixa nya tapeter och golv.. Men snart är semestertiderna slut för folk och då hoppas vi på andra bullar och snabba puckar. Vill ju att vi ska ha flyttat in någorlunda innan Kalle börjar jobba.

soffaVa tycks om denna soffa? Detta är vår nya soffa som kommer på fredag. En sketasnygg bäddsoffa om jag får säga det själv. Grön, 50-tal och jävligt fin. Vi är inne på grönt hemma. Grönt i kök, grönt i sovrum, grönt i vardagsrum. Ja grönt är fasiken snyggt på detaljer. Tror att denna soffa kommer passa bra i vårt vardagsrum. Med alla bokhyllor fyllda med böcker, vår fantastiskt fina kelim-matta, mörk ekparkett och vita väggar. 

Kalle skickade precis en uppdatering från lägenheten där han konstaterade att hälften av alla flyttlådor består av böcker medan andra hälften består av köksprylar. Ehem.. oj då. Det får nog bli en rejäl rensning på köksgrejer när vi packar upp sen. Ja, vi älskar böcker och att laga mat. 

 

Annonser
Standard

2 thoughts on “Flyttuppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s