7-9 månader, Elis, Kärlek

Today I don’t love you rain

Idag känns det som vi har fått tillräckligt med regn för ett tag. Kallt, blött och ruggigt har det varit. Precis sånt höstväder som är mindre roligt om man är utomhus som vi har varit stora delar av dagen. 

  
 

Lite mysigt var det dock stundvis under paraplyet med vilda Elis. Han älskar paraplyn och vill mer än gärna hålla och styra det. Denna regniga dag har dessutom påmint oss om att vi borde rusta med bra höst/vinterkläder åt Elis. Inser att vi mestadels har vår/sommarkläder till honom. 

Men vad ska man ha för ytterkläder till en snart 10-månaders? Som inte går och sitter i sandlådan ännu? Som gärna blir buren i sele framför att åka vagn? Skor? Hur gör man i sådant regnrusk som vi hade i Stockholm idag? Tips mottages.

Vi tänkte oss en lugn och harmonisk söndag. Ett paus från fixandet i lägenheten. Men det blev en lite regnkaosig söndag istället. Elis var inte i tipp topp form och vi var sådär lagom trötta hela högen. Inte den bästa kombon att ränna runt på stan, luncha med släktingar man inte sett på länge och sen även besöka demonstrationen på Medis. Ni kanske kan förstå att det sistnämnda blev inställt. 

Men kvällen blev allt lugn här i vår mysiga lägenhet. Kalle lagade vår (läs hans) specialité linssoppa medan jag natt Elis. Elis somna som en prins och jag njöt av alla minnen som kom tillbaka från tiden med Kalle i ettan vi bodde i innan Elis fanns på utsidan. Alla mysiga kvällar tillsammans. Fint att få känna minnen så. Tänk va lite linssoppa kan göra gott för själen! 

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s