10-12 månader, Allmänt, Elis

We are back

Äntligen är penicillinkuren över. Nu ligger fokus på att boosta hans immunförsvar. Hur gör man det bäst? Jo, probiotika. Alla behöver en god tarmflora för att ha bra immunförsvar. Lilleman har dock kvar lite hosta men va gör det när han är pigg, glad och äter som aldrig förr.

Han snackar på som aldrig förr vilket är så otroligt roligt. Mamma, Dadda, Där, Katt, Titta och Tack är några av dom ord som ploppar ur hans mun. Så roligt! Han är så duktig på att kommunicera, vilket han alltid varit tydlig med. Till exempel så när han ätit klart och man frågar om han är färdig kan han vinka hej då och så vill han ur stolen. Vinkar han inte så är han inte klar. Oftast kommer ett litet tack när han lyfts ur stolen. Såååååå gölligt!

Frukost på senaste tiden har dock inte varit en hit. Han vill inte äta något på morgonen vilket krockar med mig som vill äta en hel frukostbuffé om det fanns. Så jag har nu hittat ett bröd (tänkte baka själv men orken finns inte) som är toppen för Elis. Nämligen ett groddat rågbröd. Så till frukost fick han en skiva av detta otroligt saftiga bröd med mandelsmör på, en skiva äpple och vatten. En riktig hit enligt Elis. Slurp sa det och jag fick äta frukost i någorlunda lugn och ro.

En nyvaken trollunge.

Elis har under denna sjukstuga som varit fått två nya tänder. Två stora vackra framtänder som är sylvassa. Fasiken va ont det gör när han bits. Tips på hur man lär en 10-månaders att inte bita?? Tar tacksamt emot tips i kommentarfältet.

 

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s