10-12 månader, Allmänt, Elis, Kärlek

På egna äventyr

Idag har Elis fått lyxa till det och vara med sin mormor och morbror helt själv utan oss päron. Say what?! Yes, första gången med barnvakt och första gången vi fick umgås på tu man hand. 

Vi var liksom redo alla tre för detta nu när han börjar närma sig året. Nu när vi vet vem han är, hur han kommunicerar, rutiner och allt annat viktigt. Ja, nu var vi redo.

 
Det läskiga med detta var hur man för nån minut kunde ”glömma” bort att man var förälder. Att Elis finns. Och att man blir lite lost när man inte har sitt barn med sig. Identitetskris?! Haha. 

Det var bra för alla oss att pröva detta och faktiskt se och känna att det fungerar. Och tiden jag och Kalle fick tillsammans var guld värt. Vi fick tid att prata ostört och vi försökte verkligen prata om annat än just Elis och barnsaker. Prata om oss istället. Det blev sen frukost på söder följt av en härlig promenad in i gamla stan för en tur i  en bokaffär och fika på mysiga Fabrique. 

Mamma meddelade oss att allt stod bra till och hon lyckades få han att somna vid sin vilotid och vi fick en hel timme längre date. En bra söndag helt enkelt.

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s