10-12 månader, Allmänt, Elis

1-års kalas för Edvin

Har så svårt att förstå att lilla Edvin fyllt hela 1 år. Det betyder ju att Elis snart joinar hans klubb. Helt jäkla sinnesjukt. Hur fort kan tiden gå?! Klyschigt med ack så sant.  

Så idag vankades det kalas för Edvin hemma hos dom på eftermiddagen. Så kul att få träffa alla som var där. Elis var överlycklig av att få leka med sin bästis och nu för tiden leker dom ju ihop. Lite hårdhänta men kärleksfulla. 

Och vilket kalas hans föräldrar lyckades styra ihop. Trots att Ida är sjukskriven pga operation samt att pappan blev sjuk i veckan. Så fint uppstyrt och en massa gott att snaska på. Ja ni ser ju på bilden nedan. Till och med gofika för det allra minsta från bästa Ella’s Kitchen. 

  Kakfrossa deluxe! Ska tillägga att det även bjöds på smörgåstårta och pastasallad. 

Tyvärr har jag inga andra bilder från kalaset då minnet är fullt i mobilen samt tiden inte fanns till för att fota med det små busfröna. Antar att Ida lägger upp bilder på hennes blogg senare. 

  

Elis present till Edvin. Älskar lilla fotostripsen på bästisarna! 

En av alla små leksaksråvaror i presenten var en hit verkade det som för Edvin. Tygkorven var dyblöt av saliv sisådär 30 min efter pakeröppningen. Den lille kocken. Kul tycker vi!!

Nu blir det hem och planera Elis kalas.

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s