10-12 månader, Allmänt, Elis, Kärlek, Mommy Monday

1 års kalas

Igår hade vi kalas för älskade Elis. Vi bjöd in till fika i vårat nya hem. Så underbart kul och mysigt att ha alla samlade för att fira vår skatt som blev ett år idag.

Vi var lite oroliga att vi skulle behöva ställa in hela kalaset så Elis var uppe mellan 23.00-04.00 natten innan. Men när vi alla sen vaknade klockan 10 märkte vi att han var i god form. Vi blev dock stressade men va gör det. Det hör väl till när man slår på stort? Hehe.

  
  

Lite gofika som vi bjöd på. Allt ifrån sockerfritt till små knattar till rena rama sockerbomber för oss andra. Kladdkakan är ju aldrig fel och var en given favorit! Själv blev jag galen i mina Pinterest inspirerade s’mores på pinne. Tänk er marshmallow doppad i choklad och rullad i digestivekross..mmmm!

  

Mina hemmasnickrade namnvimplar som vi hade på namngivningen blev en given kalasdekoration på vår nakna vägg i vardagsrummet. 

  

Det börjar ju bli på modet att höra amerikanerna med att låta ettåringen få ”smash the cake” och att man i samband fotar. Mitt lilla egocentriska var smått sugen på att ställa till med sådant men tiden fanns inte till. Så istället blev det ät-helt-solo-hur-du-vill-inför-alla-sockerfria-chokladtårtbit. Och som ni ser på bilderna så var det rätt kul.. Tills pappan fick ta och rengöra kladdisen.

  
    

En obligatorisk bild på La Familia mitt inpresentöppning lyckades Ida styra upp. Tack vännen!! Sånt glömmer jag alltid bort när det är högtider.   

Ett underbart och lyckad kalas blev det! Elis blev superduperglad över att ha så många han älskar hemma hos sig. Visade upp för alla hur det såg ut och sa ”där” ”där” ”där”. Så fina paket han fick av alla dessutom som han i lugn och kunde inspektera på kvällskvisten innan vi for till akuten..

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s