13-18 månader, Allmänt, Elis

Friends forever

För inte då länge sen (note to self: blogga oftare) så hade vi finbesök en söndag av Elis bästa vän Edvin. Hans mor följde självfallet med till min glädje. 

 

Vi ses ju inte alls lika ofta längre pga distansen mellan våra hem, jobb, förskola och plugg. Men ibland lyckas vi få till en date till allas glädje. Och då jäklar blir det att umgås. Tiden bara flyger iväg för fort.. Det är väl så när man har roligt?

 
Så himla kul att se hur våra två små har fått från nyfödd till små pojkar. Lyckligt lottat att få vara i denna situation. Edvin springer runt och Elis hakar på med sitt  snabbaste kryp. Dom tjoar och tjimmar. Läser böcker och lagar mat. Ja riktigt leker med varandra och har kul. 

  
Vi fikade gofika med hemlagad kladdkaka m. sojagrädde och kaffe. Kidsen fick fruktsallad som inte riktigt gick hem. Tror det goda vi åt var mer lockande och I don’t blame them.

  
Jag fick även äran att klippa edvins hår för första gången i hans liv. Vilken ära, tack Ida och Kristoffer! Precis som för Elis hade håret på sidan av huvudet blivit lite väl långt så det fick helt enkelt ryka. Elis hjälpte till att ha koll på mamma frisör så hon inte gjorde något helt galet..

  
När Ida och Edvin sen skulle fara hem blev Elis pussgalen och gav sin bästis flera ömma pussar. Såklart fick hans favorit Ida sig en puss hon med. Så jäkla fin son jag fått. Som verkligen visar vad han känner på alla sätt. Kärlek på hög nivå!

Annonser
Standard

2 thoughts on “Friends forever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s