Allmänt

Finbesök och bokhyllor

Idag har vi allt varit effektiva här hemma. Liten vaknade lite väl tidigt då vi båda trötta päron gärna hade sovit en timma till. Men vi löste det rätt bra med att låta varandra få en timma var på morgonen medan Elis var uppe med den andre. 

Vi åt en god frukost då jag blev inspirerad av alla som gör bananpankakor. Ja alltså jag har sett på YouTube hur enkelt dom mixar till en smet i blendern och sen steker mumsiga pankakor. Endast havregryn, havremjölk, banan, kanel, vanilj och ett ägg (kan uteslutas). Enkelt! 

Sen när energin var återfunnen för oss vuxna blev det storstädning. Jäklar vad det gick undan för oss. Välbehövlig storstädning då det blivit alldeles för många dammråttor som flyttat in. Känner mig verkligen i rensartagen. Vill få ordning på hemmet ordentligt och det börjar faktiskt arta sig. Den långa listan med projekt lägenhet minskar sakta men säkert.

  
Elis sov sen middag i vår fantastiska familjesäng och vi gjorde oss i ordning inför att Frida skulle komma hit för första gången. Äntligen lyckades vi styra en date och äntligen fick hon se hur vi bor. Helt galet egentligen att det inte blivit av innan. Vi har ju ändå bort här i ett halvår nu. Men bättre sent än aldrig. 

En kladdkaka, hallon och kaffe blev hon bjuden på. Massa snack blev det då vi hade mycket att ta igen sen förra året. Elis charmade loss och ville visa upp ALLT han älskar. Alla böcker, pussel och dansställen. Pussar bjöd han på blandat med knähäng. Inte alls blyg trots att dom inte setts på 2-3 månader. 

  
När vårt finbesök åkt hem drog vi igång bokhylleprojektet. Herre min skapare. Har dragit ut på det länge och funderat över hur vi ska ha dom. Kan ju säga att det är ungefär 5:e gången vi ändrar. Inte så enkelt projekt men det går. Böcker sorteras efter färg, amerikakofferten åker in bland bokhyllor, sladdar hamnar på bra ställen och energin i rummet rörs om till det positiva. 

  
Ja lite så har vår söndag sett ut. Hur har ni haft det?

Annonser
Standard

One thought on “Finbesök och bokhyllor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s