13-18 månader, Allmänt, Elis

Tacofredag med bästa vänner

I fredags efter att jag jobbat klart åkte vi alla hem till Ida, Kristoffer och Edvin. Papporna skulle senare efter middagen iväg på varsitt bestyr medan mammor och barn fick ha fredagsmys tillsammans. Bra styrt enligt mig!

 

Och vad är en fredag utan tacos när man lever familjeliv? Det går ju bara inte. Så vi styrde maten medan papporna roade barnen. 

  

Det är så roligt att se hur Elis verkligen ser upp till Edvin. Edvin fick äta en hel tortilla med allt gott i (Elis har prövat det hemma förut men inte tyckt om brödet) och Elis ville såklart äta likadant och bad om det genom att ta påsklämman som höll ihop tortillan. 

 

Elis fick bada med Edvin vilket alltid är uppskattat. Elis gjorde sig verkligen bekväm och satte sig i Edvins knä och försökte ge honom en massa pussar. Är inte det kärlek så säg. 

Till oss mammors glädje gick båda läggningarna smidigt. Edvin tog eget initiativ till att gå och lägga sig vid kl. 19 och somnade raskt efter mys och flaskan. Blir lite smått avundsjuk när jag fick höra hur smidigt det går för dom numera att lägga lillskatten samt hur bra han sover natten igenom.

Elis fick vara uppe ett tag till och jag ändrade strategi och lät honom vara med oss i köket fast i selen på mig. Han var lugn och ammade, snuttade och var nöjd. Till slut somnade han gott medan vi satt och njöt av att få prata ostört, äta gott och bara vara. 

 Bussfärden hem sen gick så smidigt det bara kunde gå. Vi mötte upp Kalle i Slussen och tog bussen 22.52 hemåt tillsammans med en sovande Elis på mig. 
En ofantligt trevlig och underbar fredag med andra ord.

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s