19-24 månader, Allmänt, Elis

Sjukstugan fortsätter

Den där förskolenäsan visade sig bara vara början på sjukstuga här hemma. Hela helgen har Elis varit risig. Feber av och till. Snor överallt. ÖVERALLT! Och närhetsbehov av sin mor (som är väldigt PMS:ig) utan dess like. 


Han vill inte direkt äta annat än havreyogurth och havremjölk. En klämmis av och till kan gå ner. Men energin för honom kommer (trots små matintag) ibland och då jäklar kör han slut på sig själv.. Ibland lite väl mycket så att febern kommer tillbaka. 

Hoppas dock att han mår bättre snart så han får komma tillbaka till förskolan och lära känna alla kompisar. Han tyckte ju att det var så himla kul där. När jag ringde och sjukanmälde honom idag så sa dom att väldigt många i hans grupp är sjuka så inte så konstigt med andra ord. 

Kalle har dessutom själv blivit förkyld och sjuk. Så det blir inget jobb för min del idag. Ska rå om mina skatter och hoppas få en lucka att plugga, duscha och förhoppningsvis gå iväg och yoga ikväll nere i hamnen.


Vi börjar få slut på saker att göra hemma som inte är så fysiskt påfrestande. Men rita går alltid hem. Elis älskar att rita och numera ritar han bilar. Känner att det är sjukt avancerat för en 21 månaders att få till en bil så bra liksom. Och det är flera gånger han får till det. Ibland blir det till och med en buss. Men så har vi ju konstnärsgener i släkten på båda sidorna.

Om jag kommer iväg idag utan lilleman en stund ska jag införskaffa så jag kan göra lite lera till Elis. Tänker att det kan vara kul att få pröva på något nytt i skapandeväg. Tips på bra recept? Ska man börja med trollera? No vet det gamla hederliga en själv lekte med.

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s